top of page

Hei

Det er jeg som er Katarina Magnus, jeg er grunnlegger og yoga- og meditasjonslærer i Hvaler Yoga og Meditasjon | Meditasjonen.no. 

Fordi jeg ELSKER Hvaler av hele mitt hjerte, er det en enorm glede og ære å få lov å arrangere og undervise dere her ute i øyriket. 

Jeg har undervist i yoga-, meditasjon- og mindfulness en årrekke og har lang erfaring med arrangering av ulike eventer og timer tilbake til 2011. 

Gjennom meditasjon og yoga har jeg har gått fra å være ung ufør og kroniker grunnet alvorlige sykdom, med påfølgende mye både mental og fysisk uhelse - til å være levende, livsglad, frisk og takknemlig medmenneske.

Meditasjonen fant meg i 2007, og senere yogaen i 2014. Jeg har utallige timer selvstudie på meditasjon, mental og emosjonell helse, fysisk og hjernehelsen, utdannet meg underveis innen yoga og meditasjon. Til daglig er jeg CEO i Yoba AS, en utdanningsinstitusjon innen yoga og mindfulness for barn. 

Det er min store glede å dele min kunnskap og erfaring med alle mine elever, enten de er store eller små. 

Jeg lever under den overbevisningen om at veien til verdensfreden går gjennom at vi styrker ethvert individs selvfølelse, selvrespekt og selvverd. 

Hos meg så lærer du å elske og godta deg selv, akkurat slik du er, med dine styrker og svakheter - hos meg lærer du at du er god nok som du er. 

I kjærlighet,
Katarina Magnus

20220726_214410_2.jpg
bottom of page